Ako sviatkujú naši reprezentanti

Opýtali sme sa našich reprezentantov aké majú plány na blížiace sa sviatky. Nechajte sa inšpirovať Janou Dukátovou, Michalom Martikánom a ďalšími.

Jana Dukátová:
Vianoce som zatiaľ vždy strávila doma v Bratislave s rodinou a aj tento rok to bude rovnako. Ako budem silvestrovat zatiaľ neviem, ale pravdepodobne tiež v Bratislave, lebo z Rakúska prídem domov deň pred Silvestrom a pravdepodobne sa tam hned 1. 1. budem vracať, aby som pokračovala v tréningu, takže Silvester 2011 bude taký ako mi tréningovy program dovolí.

Michal Martikán:
Vianoce aj Silvestra budem sláviť tradične doma s rodinou, s takmer klasickou vianočnou večerou, len kapra k zemiakovému šalátu vymením za mäso.

Sašo Slafkovský:
Vianoce som zatiaľ vždy trávil v kruhu rodiny a tento rok to nebude iné a na Silvestra zvyčajne chodím niekam do hôr. Najčastejsie v okolí Liptovského Mikuláša, ale minulý rok som bol vo Švajciarsku. Tento rok je to ešte otvorené, takže zatiaľ neviem kde budem.

Danka Mann:
Vianoce trávim vždy s rodinou – tento rok to bude so Scottovými rodičmi v New Jersey. 24.12. budem ja varit večeru – slovenskú vianočnú, okolo obeda budem skypovat s rodinou na Slovensku, keď oni budú mať vianočnú večeru a pôjdu k stromčeku. Americké Vianoce sú 25. 12. – ráno si rozbalíme darčeky, pôjdeme do kostola a večer bude slávnostná večera. Na Silvestra pôjdeme do štátu New York, do Olympijského strediska v Lake Placid, kde začína na začiatku roka kondičné sústredenie na bežkách s americkým tímom. Nebude to žiadna veľká udalosť, kedže už skoro ráno budú tréningy.

Aťo Škantár:
Chytám väčšinou metrové hlavatky, papám koľko sa do mňa zmestí, čítam knihy a venujem sa manželke a rodine… Silvestrovat budem na chate.

Marcel Potočný:
Vianoce som zatiaľ vždy trávil s rodinou v Bratislave a Silvestra asi budem niekde asi hoďku od Prahy na sever na bežkách.

Ľubo Janček:
Tak cez Vianoce som každý rok doma s rodinou, tak ako sa patrí. Užívam si atmosféru, parádne jedlo a sneh. Cez rok som väčšinou rozlietaný kade tade a nemam moc čas byť doma, tak sa to snažím aspoň cez sviatky napraviť a stretnúť sa aj s kamarátmi zo strednej, ktorých cez rok tiež veľmi nevídam. No a Silvester trávim rôzne, snažím sa to meniť nech nie je nuda. Hlavne sa zabaviť trochu nech začnem nový rok v dobrej nálade. No a po Novom roku chodievame uz tradične na bežky schudnúť to čo sme cez sviatky pribrali.

14 Dec 2011Správy