Čo nám priniesli ME v Prahe

A čo povedali naši pretekári:

Mrzí ma, že som sklamal všetkých, ktorí mi držali palce a verili, že sa dostanem na stupneA. Slafkovský v cieli finále, v ktorom ho jemný dotyk na poslednej odspodnej obral o striebro.

Bolo jasné, že fyzicky budem slabý, ale nechcel som sa vzdať bez boja” povedal J. Grigar po tom čo pred finálovým dňom prebdel noc kvôli žalúdočnej viróze.

Už dávno som tak nepokazil jazdu” uzavrel M. Martikán nevydarené semifinále keď mu nevyšiel prejazd medzi 14 a 15 bránkou.

Chcela som ísť do finále a to sa mi podarilo, teraz si budem viac veriť” tešila sa v cieli finále M. Škáchová, ktorá sa prvýkrát dostala v seniorskej kategórii do finále.

Našu deblovku asi venujeme do múzea, bola by škoda keby schátrala v lodenici” poznamenal P. Škantár v cieli derniéri kategórie C2M keď sledoval ako francúzsky kolegovia svoju deblovku rozpílili.

Bol som nervózny skoro viac ako pred individuálnou súťažou. Som rád, že to vyšlo na medailu“  Marko Mirgorodský mal ako nový člen historicky superúspešnej singlovej hliadky na sebe veľkú ťarchu zodpovednosti.

O tri týždne budú naši pretekári štartovať na 1.kole svetového pohára v Liptovskom Mikuláši. Veríme, že domáce prostredie prinesie našim úspechy.

(oro)

4 Jun 2018Správy