ICF Canoe Coach Symposium

Medzinárodná kanoistická federácia (ICF) v spolupráci so Slovenskou kanoistickou asociáciou organizuje koncom novembra v Bratislave medzinárodné sympózium vodného slalomu. Prednášať a diskutovať sa bude o pripravovaných a plánovaných zmenách.

Svet sa začína intenzívnejšie zaujímať o budúcnosť vodného slalomu, čoho dôkazom je aj počet zúčastnených trénerov a vedúcich družstiev z celého sveta.

Pre účastníkov je pripravený trojdňový program o dôležitých témach ako napríklad:
– Olympijská kvalifikácia na OH 2012
– Nový formát Svetového pohára
– Zmeny v pravidlách ICF

“Svet sa začína intenzívnejšie zaujímať o budúcnosť vodného slalomu, čoho dôkazom je aj počet zúčastnených trénerov a vedúcich družstiev z celého sveta. Pre Slovensko je dôležitou témou hlavne nový formát Svetového pohára. Už v minulosti sme vysielali signály smerom k ICF na zmenu tejto série, aby sa stala atraktívnejšou. Ako hosťa sme na sympózium pozvali odborníka zo Slovinska p. Janeza Vodičara, ktorý stál pri zrode kvalitnej série svetových pohárov v biatlone, aby sa vo svojej prednáške podelil o skúsenosti s účastníkmi sympózia.” uviedol predseda organizačného výboru a člen ICF slalomovej komisie Robert Orokocký.

16 Nov 2009Správy